Her kan du læse

OM MIG

Om migsimone hollmann Mit navn er Simone og jeg er 27 år gammel. Jeg er igang med mit tredje år som mediegrafiker på Hansenberg. Jeg har tilbragt de sidste to år på et forlag, hvor jeg har lært en del om typografi og bogopsætning, men grundet manglende kompetencer på forlaget kan de desværre ikke lære mig mere. Jeg søger derfor en ny elevplads, hvor jeg kan tilbringe den sidste del af min uddannelse. Lige pt er jeg i skolepraktik på Hansenberg.
Jeg er meget all around, når det kommer til den grafiske del og jeg synes selv, at jeg er ret godt med i de fleste ting, vi har lært på skolen. Jeg har, på baggrund af mit job på forlaget, mest erfaring med inDesign og typografi, men jeg har også brugt en del photoshop og leget med billedbehandling, når jeg har lavet omslag.
Udover mit job på forlaget har jeg hjulpet et lokalt band med at filme og redigere deres musikvideoer, så mine kompetencer indenfor videoproduktion bliver større og større.
Jeg har også en del erfaring med webdesign og kodning, da jeg har taget web-integratoruddannelsen på Medieskolerne i Viborg. Der lærte vi både frontend kodning, backend kodning, en lille smule om databaser, om SEO og jeg lærte også at benytte Wordpress.
Jeg er god til at arbejde selvstændigt, da vi på forlaget sidder meget alene med opgaverne, men jeg kan også sagtens samarbejde og synes, at det tit kan være en fordel at arbejde sammen med andre, når der skal idéudvikles.Mine interesser